ورود ثبت نام دانلود اپلیکیشن دانلود کاتالوگ
آفات در گیاهان
همیشه از قدیم گفتند پیشگیری بهتر از درمان است.گیاهان هم مانند انسانها عمل میکنند اگر شرایط نوری،رطوبت، آبیاری مناسب و تغذیه آن کافی باشد میتواند در برابر آفات مقاومت کند مقاله ای که برای شما حاضر کردیم درباره عوارض ( آفات،بيماريها و کمبود عناصر غذايي)درگیاهان آپارتمانی می باشد و برای دوستداران گل وگیاه مفید می باشد:
  • آفات در گیاهان
متن کامل

عوارض ( آفات،بيماريها و کمبود عناصر غذايي)درگیاهان آپارتمانی    
آفت چيست؟
به حشراتي که با فرو بردن خرطوم خود به داخل بافت گياهي شيره گياهي را مکيده و يا با جويدن بافتهاي گياهي باعث اختلال در اعمال حياتي گياه ميگردند آفت اطلاق ميگردند. در مبارزه با آفات دو نوع سم به کار ميرود      
1) سم نفوذي  زماني آن را مورد استفاده قرار ميدهيم که آفت مورد نظر مانند شته ها و يا کنه ها مکنده بوده و از شيره ي گياهي تغذيه مي نمايد و ما مجبور به مسموم کردن شيره گياهي هستيم.  
2) سم تماسي  هنگامي آن را به کار ميبريم که حشره (مانند سوسکها)بافتهاي گياهي را پاره نموده و از آنها تغذيه مينمايد.  
بيماري گياهي کدام است؟  
باکتريها, قارچهاي بيماري زا و ويروسها عامل بيماري در گياهان هستند. در بين بيماريها, بيماري هاي باکتريايي کم اهميت و بيماريهاي ويروسي غير قابل درمان ولي قارچها را که تعداد انگشت شماري از آنها مانند سفيدکها, کپکها, قارچ بوتري تيس و ريزوکتونيا به گياهان زينتي حمله مينمايند با آثار و علايم آنها روي اندامهاي گياهي ميتوان با سموم قارچ کش بر عليه آنها مبارزه کرد.  
کمبود عناصر  
عناصر غذايي مورد نياز گياه 16 عنصر است که تعداد زيادي از آنها در خاک گلدان موجود و تعداد کمي از آنها را بايد با تغذيه مصنوعي و اضافه نمودن کودهاي کمکي به خاک و يا آب آبياري، تامين نمود.  
اصولي را که بايد در سمپاشي رعايت کنيم      
1- ميزان سم و غلظت مورد استفاده را بايد بدانيم چون ماده موثر سموم با يکديگر متفاوت هستند ولي اصولا" غلظت 5/2در هزار که جهت سمپاشي بر عليه آفات و امراض مناسب است ميزان تقريبي آن برابر است با يک قاشق مربا خوري سم در يک آبفشان يک ليتري.    
2-ميزان سم لازم را در داخل آبفشان ريخته, به آن آب اضافه نموده و به شدت تکان دهيدتا سم با آب مخلوط گردد محلول شيري رنگ بدست آمده آماده براي سمپاشي است.    
3-از حساسيت و مقاومت گياه مخصوص نسبت به سم اطلاع و شناخت کامل داشته باشيد.گلهاي گياه را به طريقي بپوشانيد چون گلها نسبت به سموم خيلي حساس هستند.    
4- گياه را خارج از آپارتمان و هنگام صبح يا عصر وبدون جريان شديد هوا سمپاشي نماييد.    
5-اگر ناچار به سمپاشي با دو سم بر عليه دو بيماري يا آفت هستيد هيچ وقت سموم را با يکديگر مخلوط ننماييد.    
6-کليه اندام گياهي بخصوص سطح زيرين برگها و بجز گلها را با سمپاش آغشته به سم نماييد. _از مخلوط آب وسم فقط يک بار استفاده کنيد.    
7-پس از تهيه محلول سم ميتوان مقداري سم را روي پنبه اسپري نموده و لکه هاي روي برگها را با آن خيس کرد.    
8-سمپاشي را طبق دستور هر هفته يا هر دو هفته يک بار انجام دهيد تا علايم کاملا" برطرف گردند.    
9- غبار پاشي با آب به منظور تامين رطوبت در کاهش آفات و متاسفانه در ازدياد عوامل بيماري زاي قارچي موثرند. بنابراين دفعات غبارپاشي و آبياري را طبق دستور انجام دهيد.  
10-گرد پاشي با گوگرد در بعضي موارد بر عليه سفيدکها توصيه شده اند, در صورت لزوم مقداري گرد گوگرد را درون بشقابي ريخته و با اسفنج ويا برس ظريف گرد پاشي نماييد.  
نکته ي عمومي   بازديد مرتب از جوانه هاي انتهايي, گياهان خانگي شما را از حمله شته ها با اطلاع ميسازد.

تماس با ما
شعار شرکت دکتر گاردن : هرچی گلم بخواد

آدرس: ارومیه - شهرک صنعتی فاز 2 توسعه - خیابان کارآفرینان- خیابان تلاش 5 - پلاک 6

تلفن: 09143413617 شنبه تا پنجشنبه: 09:00 -18:00

همراه:  09143413617 لطفا در روزهای تعطیل تماس گرفته نشود

پست الکترونیکی: info@drgarden.ir

 

logo-samandehi
© Copyright ©2024 drgarden.ir All Rights Reserved. Powered by bigleapinc.ir Version 9.7.11®