ورود ثبت نام دانلود اپلیکیشن دانلود کاتالوگ
گیاه بگونیا سمپرفلورنس
گیاه بگونیا سمپرفلورنس یکی از واریته های بسیار پرطرفدار با رنگهای متنوع می باشد.راهنمای که برای عزیزان در این قسمت قرار داده ایم برگرفته از ترجمه کاتالوگ شرکت بناری آلمان در مورد توضیحات این گونه جالب که با نام بگونیا همیشه گل دار نیز شناخته می شود هست که متخصصین شرکت بذرکو این ترجمه را تهیه دیده.در انتها خواهشمندم کاملا مطالعه فرمایید از 1 تا 100 این گیاه از کاشت بذر تا مشخصات و راهنمای نگهداری گیاه کاملا نوشته شده است:
  • گیاه بگونیا سمپرفلورنس
دما
22 - 24
درجه
خاک
کوکوپیت+پیت موس
لیتر
آبیاری
متوسط
روز
ارتفاع رشد
23
سانتیمتر
عمق کشت
15
سانتیمتر
نور
سایه آفتاب
.
دوره بلوغ
70-100
روز
کود
15
روز یکبار
فصل کشت
بهار
فصل
بگونیای اسپرینت پلاس

بگونیای اسپرینت پلاس
سریع‌ترین و یکنواخت‌ترین گل در مجموعه‌ی بگونیای همیشه‌بهار می‌باشد که در بازار موجود است.
تقریباً 10 روز سریع‌تر از همتایانش گل می‌دهد.
از منظر محدوده‌ی رنگی بیشترین یکنواختی را دارد.
گیاهان جوان و قدرتمندی را می‌سازد.
محصولی است که نیاز به انرژی بالایی ندارد.
گل‌های گرد و بزرگ با رنگ‌های قوی دارد.
گلی فوق‌العاده را ارائه می‌دهد.
رشد آن به شکل یکنواختی آغاز شده و تا انتهای فصل نیز یک‌نواختی خودش را حفظ می‌کند.
نرخ جوانه‌زنی خوبی دارد.
در باغ عملکرد خوبی را از خود نشان می‌دهد.
نیاز به قرارگرفتن در معرض آفتاب: نور کامل خورشید، سایه‌ی مقطعی
ارتفاع باغچه‌ای: 23 سانتی‌متر
زمان برداشت محصول: 10-14 هفته
روش کاشت: 1-2 بذر یا پلت برای هر حفره
جوانه‌زنی: شرایط بهینه برای رشد جوانه باید از روز کاشت تا زمان ظاهرشدن سر ریشه فراهم گردد. می‌توانید طی 6-8 روز انتظار ظهور سر ریشه را داشته باشید.
دما: پس از کاشت و در روزهای 1-11، دمای 22 الی 24 درجه‌ی سانتی‌گراد را تامین کنید. آبیاری نیز فقط با استفاده از آب گرم و بالای 18 درجه صورت گیرد.
در 14 روز بعدی و تا زمانی که ریشه‌ها به انتهای گلدان برسند، دمای 20-21 درجه در شب‌ها و دمای 18-19 درجه را در روزها فراهم کنید. پس از آن می‌توانید دمای پیرامون گیاه را در روز و شب به حدود 16 الی 18 درجه کاهش دهید. دمای میانگین روزانه به میزان 19 درجه‌ی سانتی‌گراد می‌تواند سریع‌ترین محصول را برایتان در پی داشته باشد.
کودرسانی: پس از کاشت سعی کنید میزان EC را همواره کمتر از 1 نگه دارید. آب دارای کود نباید EC بیشتر از 5/0 داشته باشد. تغذیه‌ی اولیه‌ی گیاه می‌بایست با استفاده از یک کود متعادل که آمونیوم پایینی دارد انجام شود. فرایند تغذیه را با کود 14-4-14، 14-2-14 یا 17-5-17 به میزان 50 الی 60 ppm آغاز کنید.
در حین رشد، استفاده‌ی متوسط از کود مورد نیاز است. محصول را به صورت هفتگی و با 100-150 ppm نیتروژن کودرسانی کنید و در این راستا از یک کود متعادل و کامل بهره بگیرید. از میزان آمونیوم و نیتروژن زیاد اجتناب کنید، زیرا شاخ‌وبرگ گیاهتان بزرگ‌تر از حد می‌شوند. نگذارید که میزان pH فراتر از 6 برود، زیرا pH بالا می‌تواند منجر به کمبود آهن شود. مراقب میزان کلسیم یا منیزیم پایین در خاک باشید، زیرا کمبود آن‌ها گیاهانی کوتاه با لبه‌های سوخته را به وجود می‌آورد. در شرایطی که نور زیاد وجود دارد، از کود مبتنی بر آمونیوم (17-5-17) و در شرایط نور پایین از کود مبتنی بر کلسیم (14-4-14) استفاده کنید.
مراحل جوانه‌زنی (از بذر تا گیاه جوان)
مرحله‌ی 1 با ظهور سر ریشه از طریق تستا آغاز می‌شود. ریشه‌ها با خاک تماس پیدا می‌کنند. در انتهای این مرحله لپه‌های گل توسعه پیدا می‌کنند.
مرحله‎ی 2 از لپه‌های کاملاً توسعه‌یافته آغاز می‌شود. در انتها یک برگ یا یک جفت برگ واقعی روی گیاه رشد می‌کند.
مرحله‌ی 3 از همان تک برگ یا برگ‌های جفتی آغاز شده و در انتهای این مرحله، 80 درصد از گیاه جوان شکل می‌گیرد و قابلیت ارائه در بازار را دارد.
در مرحله‌ی 4 تمامی گیاهان برای فروش آماده هستند و باید کم‌کم به محیط بیرون انتقال داده شوند. این مرحله 7 روز طول می‌کشد.
راهنمای کاشت بذر بگونیا همیشه گل دار :
بذرهای این گیاه تهیه شده از بهترین و معتبرترین شرکت مطرح دنیا می باشد توجه داشته باشید در کاشت بذرها دقت فرمایید چون عملکرد نادرست شما باعث عدم جوانه زنی در بذرها می شود.
بذرها دارای پوشش و قارچ کشی هستند دقت نمایید از آب درجه پایین یا گرم استفاده نشود آب در دمای 18 یا 20 درجه ولرم باشد
ابتدا بستری از کوکوپیت و پیت ماس تهیه کنید چنانچه کوکوپیت خالص هم باشد مشکل نیست فقط دقت کنید بستر تمیز و قارج کشی شده باشد میتوانید برای قارچ کشی بستر از کاربندازیوم 60% استفاده کنید که در فروشگاه ما موجود میباشد واز مسئول فروشگاه درخواست کنید.بذرها را در عمق دوبرابر بذرها حدود دو میلی متر زیر خاک قرار دهیدیا اینتکه بذرها را روی بستر بپاشید و یک لایه خیلی نازک دو میلی متری روی بذرها از بستر بپاشید .
2-بعد انجام مراحل قبل روی بستر را با آب پاش اسپره کنید دقت کنید منظور از اسپری همان مه پاشی هست و باید بستر  مرطوب شود با خیس شدن اشتباه نگیرید!  چنانچه فشار آبی که روی بستر میریزید زیاد باشد ممکن است بذرها به انتهای بستر رفته و جوانه زنی ایجاد نشود!!پس خیلی دقت کنید .همچنین آبی که آب پاشی می کنید آب تقریبا با دمای 20 الی 30 درجه باشد آب سرد نباشد
3- روی بذرها را یک نایلون سفید یا همان مشمبا فریزر کشیده تا رطوبت به اندازه 100 درصد برود و درب آن را محکم ببندید
4- بذرها در دمای حدود 20 الی 25 درجه قرا گیرد .دقت کنید کم بودن و زیاد بودن این دما تاثیر بسزایی در جوانه زنی دارد زیاد بودن این دما باعث ایجاد رشد علفهای هرز و کم بودن نیز عدم جوانه زنی بذرها را خواهد داشت البته در نظر داشته باشید برای جوانه زنی احتیاجی به نور نداریم فعلا بحث نور برای زمانی هست که بذرها جوانه زده و چند برگ شدن هست
5- بعد از جوانه زنی بذرها که تعداد برگ ها به 4 عدد یا بیشتر رسید نایلون روی بذرها را با خودکار سوراخ کرده و رطوبت آن را به نصف می رسانید و بستر را مقابل نور قرار دهید بهترین منبع نور پشت پنجره در فاصله 30 سانتی متری می باشد
چند نکته:
1-بستر بدون کود باشد دقیقا مطابق با دستوری که نوشتیم
2- بعضی مناطق دارای آب سنگین بوده بهتر این است که آب معدنی جوشیده شده سرد شده (هم دمای محیط) استفاده شود
3-دما ثابت و درجه 20 الی 25 درجه باشد

تماس با ما
شعار شرکت دکتر گاردن : هرچی گلم بخواد

آدرس: ارومیه - شهرک صنعتی فاز 2 توسعه - خیابان کارآفرینان- خیابان تلاش 5 - پلاک 6

تلفن: 09143413617 شنبه تا پنجشنبه: 09:00 -18:00

همراه:  09143413617 لطفا در روزهای تعطیل تماس گرفته نشود

پست الکترونیکی: info@drgarden.ir

 

logo-samandehi
© Copyright ©2024 drgarden.ir All Rights Reserved. Powered by bigleapinc.ir Version 9.7.11®